domingo, 23 de diciembre de 2007

Felicidades

12 comentarios:

  1. Que la pluja de la felicitat t'enxampi amb el paraigua trencat, que et
    xopi plenament i que esquitxi a tots els que estan al teu al voltant.

    Feliç Nadal!!!

    ResponderEliminar
  2. Feliz Navidad Amiga !!!

    Que la pasen muy bien!!!!!

    Besos.
    Jade.

    ResponderEliminar
  3. Felices Fiestas con piña y gato inquietante.

    Saludos.

    ResponderEliminar
  4. GRACIAS POR TU VISITA Y MUCHAS FELICIDADES PARA VOS Y LOS TUYOS.

    ResponderEliminar
  5. Muchas felicidades Caia para vos tb! Siempre me doy una vueltita por algunos lados como éste, veo que has recuperado tus fuerzas, qué bueno !!!!

    ResponderEliminar
  6. Foto Navideña?
    Piña fotogénica?
    Felicidades!

    ResponderEliminar
  7. Hola caia, pasaba a visitarte y dejarte mis mejores deseos para el año nuevo. Un gusto haber podido compartir estos pequeños espacios con vos en el 2007.
    Saludos y lo mejor para vos y tus seres queridos el año pròximo.

    Guillermo

    ResponderEliminar
  8. Feliz 2008!

    Hace rato que no te pasas... yo tambien.

    Besos

    ResponderEliminar
  9. Ens veiem l'any que ve...... M'agradaria preparar en aquests dies, un arbre de Nadal molt especial i penjar, en lloc de regals, els noms de tots els meus amics. Els de prop i els de més lluny. Els de sempre i els quals tinc ara. Els quals veig cada dia, i els quals trobo de quan en quan. Aquells als quals sempre recordo i als quals sovint descuido. Als constants i als inconstants. Als de les hores alegres i als de les hores difícils. Als quals sense voler vaig ferir, i als quals sense voler em van ferir. Aquells a qui conec profundament, i aquells a qui solament conec pel seu aparença. Als quals enduen d'alguna cosa i als quals els dec molt. Als amics humils i als amics importants. Per això els nomeno a tots, a tots els amics que han passat per la meva vida. Als quals rebreu aquest missatge i als quals no ho rebran. Un arbre d'arrels força profundes, perquè els vostres noms no es puguin arrencar mai. Un arbre que, al florir l'any que ve, ens porti il·lusió, salut, amor i pau. Tant de bo que per aquetes Festes, ens puguem retrobar compartint els millors desitjos d'esperança.
    Feliç 2008

    ResponderEliminar